Η προβολή πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου “Θωμάς Θωμαΐδης” και άρχισε στις 19:00, με ελεύθερη είσοδο, ενώ τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στην προβολή παρευρέθηκαν, ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, οι υφυπουργοί Χρίστος Δήμας και Νίκος Ταγαράς, οι βουλευτές Κώστας Κόλλιας και Γιώργος  Ψυχογιός, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, οι αντιπεριφερειάρχες και εντεταλμένοι σύμβουλοι, ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, αντιδήμαρχοι και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι από αρκετούς δήμους, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και πρώην θεσμικοί φορείς.

Η προσέλευση του κόσμου, ωστόσο, κρίνεται κατώτερη των περιστάσεων, οπότε μάλλον θα πρέπει να γίνει μια μεγαλύτερη προσπάθεια προώθησης, ώστε το “1821, η φλόγα της Επανάστασης” να φτάσει σε όλες τις οθόνες των πολιτών.

Το πρόγραμμα των προβολών στις υπόλοιπες πόλεις της Περιφέρειας θα συνεχιστεί την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα, την Δευτέρα 14 Μαρτίου στο Ναύπλιο (Βουλευτικό στις 7 το απόγευμα), την Τετάρτη 16 του μήνα στην Σπάρτη (κινηματογράφος Cine Center στις 7 το απόγευμα) και την Παρασκευή 18 Μαρτίου στο Αργος (αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος” στις 7 το απόγευμα).

Δείτε φωτογραφίες