• NEWSROOM
    • NEWSROOM
    • Αυτοδιοίκηση
    • Κοινωνία
    • Πολιτική
    • Αθλητισμός
    • Opinions
      • Opinions
      • Aντώνης Σουκαράς
      • Επισημάνσεις της Τζένης Σουκαρά
  • CULTURE
  • GUIDE
    • GUIDE
    • Γεύση
    • Σινεμά
    • Streaming
    • Θέατρο
    • Kids
    • Διασκέδαση
    • Book Stories
      • Book Stories
      • Book Tails
    • Υγεία
    • Style & Beauty
  • STORIES
    • STORIES
    • Πρόσωπα
  • DECADENCE
  • GREEN
  • REAL ESTATE

  • NEWSROOM
    • Αυτοδιοίκηση
    • Κοινωνία
    • Πολιτική
    • Αθλητισμός
    • Opinions
      • Aντώνης Σουκαράς
      • Επισημάνσεις της Τζένης Σουκαρά
  • CULTURE
    • ΕιδήσειςΤέχνη

      Κατάμεστη η Στέγη της Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέ...

      • March 23, 2023
      ΕιδήσειςΤέχνη

      Ανοίγει τις πύλες του αύριο ξανά το στάδιο της Αρχ...

      • February 1, 2023
      ΕιδήσειςΤέχνη

      Μουσείο Αρχαίας Κορίνθου: “Το Ολοκαύτωμα των...

      • January 29, 2023
      Τέχνη

      Μουσεία: Δωρεάν η είσοδος την 28η Οκτωβρίου

      • October 27, 2022
  • GUIDE
    • Γεύση
    • Σινεμά
    • Streaming
    • Θέατρο
    • Kids
    • Διασκέδαση
    • Book Stories
      • Book Tails
    • Υγεία
    • Style & Beauty
  • STORIES
    • Πρόσωπα
  • DECADENCE
    • Aντώνης ΣουκαράςDecadenceΑθλητισμόςΕιδήσεις

      Γκάφα Νανόπουλου: Μπέρδεψε την Εθνική του ’0...

      • November 3, 2022
      Decadence

      Όλοι οι δρόμοι οδήγησαν στα κλαρίνα τον Θανάση Μαν...

      • August 29, 2022
      DecadenceΕιδήσεις

      Το δώρο του πρωθυπουργού στους εργαζόμενους του έρ...

      • July 2, 2022
      DecadenceΕιδήσεις

      Βουτιά σε λίμνη της Σιβηρίας με -20°C έκανε ο δήμα...

      • January 26, 2022
  • GREEN
  • REAL ESTATE

TROLLING MOOD:  Μετά την ανακοίνωση 46 υποψηφίων από τον Βασίλη Νανόπουλο, η συνένωση με την παράταξη Πνευματικού είναι γεγονός!

Taste of Loutraki: Με επιτυχία οι τρεις γευσιγνωστικές εμπειρίες το πρωί της Κυριακής στο Beau Rivage

Στην παραλία Λουτρακίου και συγκεκριμένα στο Beau Rivage πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής τρεις διαφορετικές γευσιγνωστικές ενότητες στο πλαίσιο του Taste of Loutraki που διοργάνωσε για πρώτη φορά φέτος ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου. Οσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν (αλλά και να γευτούν) την περίφημη Κορινθιακή σταφίδα, συνταγές με παραδοσιακά ζυμαρικά Λουτρακίου από την εταιρεία “Βλάχα”, καθώς και φρέσκια κορινθιακή μπύρα από την Canal Dive.

  • September 4, 2022
  • Posted in ΓεύσηΕιδήσεις

Το πρόγραμμα άνοιξε ο κ. Γιώργος Μάζος εκπροσωπώντας την Golden Black, ο οποίος μίλησε για τα οφέλη της μαύρης Κορινθιακής σταφίδας στην υγείας μας, τους λόγους για τους οποίους θα έπρεπε το προϊόν να έχει αποκτήσει προστατευόμενη ονομασία προέλευσης (την ίδια ώρα που σε άλλες πόλεις έχει ήδη γίνει και μάλιστα χωρίς το τελικό προϊόν να έχει την ίδια σύνδεση που έχει η Κορινθία), ενώ απάντησε σε όλες τις απορίες του κοινού. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ιδιαίτερο τρόπο αποξήρανσης που χρησιμοποιεί η Golden Black, καθώς η διαδικασία γίνεται στη σκιά.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε το Experience Περαχώρα, το οποίο έδωσε έναν διαφορετικό τόνο με συνταγές βασισμένες στα παραδοσιακά ζυμαρικά του Λουτρακίου από την γνωστή “Βλάχα”. Το μενού περιλάμβανε πρασοτυρόπιτα, τραχανοκεφτεδάκια και φλογέρες. Στο χώρο της γευσιγνωσίας παρευρέθηκε και ένας εκ των ανθρώπων που βρίσκονται στο τιμόνι της πρώτης πρώτης εταιρείας στην κατηγορία των παραδοσιακών σπιτικών ζυμαρικών, ο κ. Μπεκιάρης. Ο ίδιος, μάλιστα, με αφορμή μια συζήτηση που άνοιξε για την τάση που παρουσιάζεται από αρκετά πολυτελή εστιατόρια – εντός και εκτός συνόρων – να προσθέτουν στους καταλόγους τους το τραχανότο, ενημέρωση ότι η “Βλάχα” πολύ σύντομα θα λανσάρει το νέο της προϊόν που θα είναι τραχανότο.

Η μέρα έκλεισε με ανάλυση της ζυθοποιίας από τον κ. Ντιγκιρλάκη με ιδιαίτερη αναφορά στις μικρές ζυθοποιίες της χώρας μας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην προσπάθεια ανάπτυξης τους. Ακολούθησε περιγραφή της διαδικασίας παραγωγής μιας φρέσκιας, αφιλτράριστης και απαστερίωτης μπύρας όπως οι Canal Dive (Pilsner και Brown Ale) και τέλος γευσιγνωσία των προϊόντων.

TRENDING

TrendingΕιδήσεις

Εργατικό Κέντρο Κορίνθου: Οι “οικειοθελείς α...

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου τον Δεκέ...

  • March 29, 2023

Γιώργος Παπαβενετίου: Συνέντευξη στο “Μουσικ...

  • March 28, 2023

Μητσοτάκης στο υπουργικό: Εκλογές στις 21 Μαΐου

  • March 28, 2023

Επαναλειτουργία τρένων: Φρένο στο δρομολόγιο Αθήνα...

  • March 27, 2023

Trending

1

Εργατικό Κέντρο Κορίνθου: Οι “οικειοθελείς α...

  • March 29, 2023
2

Γιώργος Παπαβενετίου: Συνέντευξη στο “Μουσικ...

  • March 28, 2023
3

Μητσοτάκης στο υπουργικό: Εκλογές στις 21 Μαΐου

  • March 28, 2023

2018 klife.gr