Στην καρδιά της παραλιακής ζώνης του Λουτρακίου, το Queen – το δημιούργημα του Κώστας Μυλωνά – προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που ξεπερνά τις προσδοκίες.
Ανάμεσα στις δημιουργικές επιλογές του μενού που υπογράφει η Στέλλα Καραχρήστου και ο Τάσος Ανδρόπουλος, ένα πιάτο κλέβει σταθερά την παράσταση: ψαρονέφρι με καραμελωμένα πράσα, πουρέ σελινόριζας και σάλτσα beurre blanc.
Η πρώτη πιρουνιά αποκαλύπτει ένα ψαρονέφρι μαλακό, καλοψημένο, που “κόβεται” χωρίς αντίσταση. Τα καραμελωμένα πράσα προσθέτουν μια γλυκιά, βαθιά νότα, ισορροπώντας τέλεια την ένταση της βελούδινης σάλτσας beurre blanc — μια αυθεντική γαλλική σάλτσα με βάση το βούτυρο, που κάνει το πιάτο να απογειώνεται. Ο πουρές σελινόριζας, ανάλαφρος και αρωματικός, δένει όλα τα στοιχεία με κομψότητα.
Δεν είναι απλώς ένα κυρίως πιάτο. Είναι η επιτομή του comfort με fine dining αισθητική, και ταυτόχρονα προσιτό. Ιδανικό για ένα ρομαντικό δείπνο, μια ιδιαίτερη έξοδο ή απλώς για εκείνες τις μέρες που θες να φας καλά και να σου μείνει.
Μυστήριο γύρω από τη δολοφονία του 68χρονου ιδιοκτήτη κάμπινγκ στη Φοινικούντα και του επιστάτη με…
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Παύλος, μέχρι πρότινος Βοηθός Επίσκοπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, εξελέγη…
Το φθινόπωρο μπαίνει για τα καλά και η ατμόσφαιρα γεμίζει με μυρωδιές, χρώματα και... μια…
Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Just Radio 96.4 και τη…
Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου Γιώργος Μαρίνης. (more…)
Σε μια ήσυχη γειτονιά στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου 8, στην Κόρινθο, δύο νέα πρόσωπα συστήνονται…