• Ειδήσεις
    • Ειδήσεις
    • Αυτοδιοίκηση
    • Κοινωνία
    • Πολιτική
    • Αθλητισμός
  • Culture
  • Guide
    • Guide
    • Γεύση
    • Σινεμά
    • Θέατρο
    • Kids
    • Διασκέδαση
    • Book Stories
    • Εκτός Συνόρων
      • Εκτός Συνόρων
      • Πάτρα
      • Μεσσηνία
      • Αρκαδία
      • Αργολίδα
      • Λακωνία
  • Interests
    • Interests
    • Πρόσωπα
    • Περιβάλλον
    • Τεχνολογία
    • Υγεία
  • Decadence
  • Απόψεις
    • Απόψεις
    • Aντώνης Σουκαράς
    • Επισημάνσεις της Τζένης Σουκαρά

  • Ειδήσεις
    • Αυτοδιοίκηση
    • Κοινωνία
    • Πολιτική
    • Αθλητισμός
  • Culture
  • Guide
    • Γεύση
    • Σινεμά
    • Θέατρο
    • Kids
    • Διασκέδαση
    • Book Stories
    • Εκτός Συνόρων
      • Πάτρα
      • Μεσσηνία
      • Αρκαδία
      • Αργολίδα
      • Λακωνία
  • Interests
    • Πρόσωπα
    • Περιβάλλον
    • Τεχνολογία
    • Υγεία
  • Decadence
  • Απόψεις
    • Aντώνης Σουκαράς
    • Επισημάνσεις της Τζένης Σουκαρά
Guide

To Εβίβα στο Βοχαϊκό επιστρέφει με take away και μας τρέχουν τα σάλια!

Το Εβίβα στο Βοχαϊκό δεν είναι μια απλή ταβέρνα και αυτό το γνωρίζουν καλά οι πιστοί οπαδοί του. Οι ποικιλίες, το ψήσιμο και οι κοπές έχουν πάει σε άλλο επίπεδο και επειδή πάει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά, επιστρέφει με take away από το απόγευμα της Παρασκευής 22/1, οπότε ήρθε η ώρα να ετοιμαστούμε… ψυχολογικά!

  • January 22, 2021
  • Posted in GuideΓεύσηΕιδήσεις

Αν δεν έχεις πειστεί για να δοκιμάσεις πρώτη φορά από το Εβίβα, τότε απλά να σε ενημερώσουμε ότι μερικοί από τους κορυφαίους σεφ της χώρας έχουν επισκεφθεί το χώρο, έχουν δοκιμάσει τις γεύσεις, έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια, μεταξύ των οποίων και ο Εκτορας Μποντρίνι, αλλά και ο Ηλίας Σκουλάς.

Επειδή δεν είναι η ώρα για μεγάλες αναλύσεις, αν σε “ψήνει” να δοκιμάσεις t-bone ξηρής ωρίμανσης 40 ημερών, μπριζόλες από βοδινό με 70 ημέρες ξηρής ωρίμανσης, tomahawk dry aged, picanha, αλλά και ό,τι άλλο υπάρχει σε διαθεσιμότητα (οι ποσότητες δεν είναι μεγάλες και γίνονται ανάρπαστες), δεν έχετε παρά να κάνετε την παραγγελία σας και να παραλάβετε από το κατάστημα.

Φυσικά, δεν λείπουν και οι κλασικές κρεατοεπιλογές, και αυτές κομμένες, ψημένες στα δικά μας γούστα, και με εκλεκτή ποιότητα κρέατος.

Επειδή δεν είναι για χόρταση, το Eβίβα μας ενημερώνει ότι θα είναι ανοιχτό για take away παραγγελίες κάθε Παρασκευή (17:00-21:00), Σάββατο (13:30-21:00) και Κυριακή (13:30-21:00).

Εβίβα
Τ. 27410-56531
Κεντρική Πλατεία Βοχαϊκού

Trending

GuideKidsTrendingΕιδήσεις

Η Μαδριγάλειος Μουσική Σχολή στην Κόρινθο κάνει τη...

Read more

  • September 20, 2019

Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος, το απόλυτο σημεί...

  • October 1, 2019

Εξι αθλήτριες του ΑΣΠ Κόρινθος προτρέπουν τα νέα κ...

  • October 2, 2019

Σε λίγα λεπτά η Κόρινθος έγινε… λίμνη –...

  • October 4, 2019

Trending

1

Η Μαδριγάλειος Μουσική Σχολή στην Κόρινθο κάνει τη...

  • September 20, 2019
2

Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος, το απόλυτο σημεί...

  • October 1, 2019
3

Εξι αθλήτριες του ΑΣΠ Κόρινθος προτρέπουν τα νέα κ...

  • October 2, 2019

2018 klife.gr

pop

Got a hot tip? Send it to us!

Your Name (required)

Your Email (required)

Video URL

Attach Video

Category
SportNewsTechMusic

Your Message

Got a hot tip? Send it to us!

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message