Αν υπάρχει μια μυρωδιά που σηματοδοτεί την αρχή του καλοκαιριού στην Κόρινθο αυτή είναι η τραγανή πετσούλα από γουρουνόπουλο που ψήνεται υπομονετικά και μερακλίδικα στο Ζώγκο.
Από το 2001, το γουρουνόπουλο του Ζώγκου αποτελεί σημείο αναφοράς για ντόπιους και επισκέπτες. Με έδρα του ένα απλό, παραδοσιακό ψητοπωλείο σε μια γωνιά της Κορίνθου, στην Αγιάννα, ο Ζώγκος έχει εξελίξει την τέχνη του ψησίματος σε επιστήμη.
Το αποτέλεσμα είναι ένα γουρουνόπουλο με χρυσαφένια πετσούλα που “σπάει” με το πιρούνι και ψαχνό τόσο ζουμερό που λιώνει στο στόμα.
Συνοδεύεται παραδοσιακά με φρέσκιες τηγανητές πατατούλες και χωριάτικη σαλάτα.
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Παύλος, μέχρι πρότινος Βοηθός Επίσκοπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, εξελέγη…
Το φθινόπωρο μπαίνει για τα καλά και η ατμόσφαιρα γεμίζει με μυρωδιές, χρώματα και... μια…
Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Just Radio 96.4 και τη…
Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου Γιώργος Μαρίνης. (more…)
Σε μια ήσυχη γειτονιά στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου 8, στην Κόρινθο, δύο νέα πρόσωπα συστήνονται…
Το Maestro Trattoria επεκτείνει την ομάδα του και αναζητά νέους συνεργάτες για τη θέση του…