Εκτός από το τραπέζι με την οικογένεια, το τσουρέκι και την λαμπάδα, απαραίτητο συστατικό του Πάσχα είναι και τα σοκολατένια αυγά, που παραδεχόμαστε πως λατρεύουμε ακόμη και τώρα που έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ την παιδική ηλικία.
Το Εντελβάις, ένα από τα αγαπημένα μας ζαχαροπλαστεία στην Κόρινθο, είναι «ετοιμοπόλεμο» και για το φετινό Πάσχα, παρουσιάζοντας μια μεγάλη ποικιλία από σοκολατένια αυγά για κάθε περίσταση.
Παιχνιδιάρικα για τα παιδιά, πιο elegant τους μεγάλους και πολλά ακόμη. Αυγά διακοσμημένα με εντυπωσιακά σχέδια, χρησιμοποιώντας χωρίς υπερβολή όλες τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται στη ζαχαροπλαστική! Επειδή τα σχέδια είναι άπειρα, προτείνουμε είτε να ακολουθήσετε το Εντελβάις στα social media, είτε να το επισκεφτείτε για να τα δείτε από κοντά.
Από την άλλη, αν δεν θέλετε να γεμίσετε το τραπέζι σας με σοκολατένια αυγά, κουλουράκια κλπ συνηθισμένα, τότε σίγουρα θα ξετρελαθείτε με την ποικιλία φρέσκων τουρτών σε μοναδικές γευστικές προτάσεις, αλλά και ιδιαίτερες διακοσμήσεις που συνηθίζουν τις γιορτινές μέρες οι άνθρωποι των Εντελβάις και Cacaoyer.
Για αυτό το Πάσχα λοιπόν, το Εντελβάις εργάζεται για μια ακόμη φορά πυρετωδώς στο εργαστήριο, φτιάχνοντας μαζί με τις παιχνιδιάρικες σοκολατένιες δημιουργίες, τούρτες με λαχταριστές γεμίσεις σε πασχαλινό mood. Μπορώ να πω πως ήδη τις ονειρεύομαι, μετά την – εκ του αποτελέσματος σωστή – επιλογή να πάρω μια τέτοια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι πριν από μερικούς μήνες.
Η αλήθεια είναι πως δυσκολευόμαστε να επιλέξουμε τις καλύτερες για να σας δώσουμε μια μικρή γεύση, ωστόσο θα επιχειρήσουμε να το κάνουμε ξεκινώντας από τη salty way με μους σοκολάτας γάλακτος και αλμυρή καραμέλα και white velvet με μους λευκής σοκολάτας, βανίλιας Μαδαγασκάρης και coulis φράουλα.
Η συνέχεια, ωστόσο, είναι ακόμα πιο συναρπαστική, καθώς στο menu συναντάμε τούρτα με μους φιστίκι και compote σμέουρο, croquant cremeux πραλίνας φουντουκιού με κρέμα βανίλιας σε τραγανή βάση, snickers inspiration με διπλή μους φιστικιού αραχιδών, καραμέλα και τραγανή βάση με άλειμμα φιστίκι και άλλα πολλά.
Υπάρχουν βέβαια και οι κλασικές γεύσεις που όλοι αγαπάμε, όπως η route 66 με μους σοκολάτας 66% και biscuit joconde, η pecan με αφρατεμένη γκανάς βανίλια Μαδαγασκάρης και βελούδινο cremeux pecan σε τραγανή βάση.