Το Εβίβα στο Βοχαϊκό δεν είναι μια απλή ταβέρνα και αυτό το γνωρίζουν καλά οι πιστοί οπαδοί του. Οι ποικιλίες, το ψήσιμο και οι κοπές έχουν πάει σε άλλο επίπεδο και επειδή πάει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά, επιστρέφει με take away από το απόγευμα της Παρασκευής 22/1, οπότε ήρθε η ώρα να ετοιμαστούμε… ψυχολογικά!
Αν δεν έχεις πειστεί για να δοκιμάσεις πρώτη φορά από το Εβίβα, τότε απλά να σε ενημερώσουμε ότι μερικοί από τους κορυφαίους σεφ της χώρας έχουν επισκεφθεί το χώρο, έχουν δοκιμάσει τις γεύσεις, έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια, μεταξύ των οποίων και ο Εκτορας Μποντρίνι, αλλά και ο Ηλίας Σκουλάς.
Επειδή δεν είναι η ώρα για μεγάλες αναλύσεις, αν σε “ψήνει” να δοκιμάσεις t-bone ξηρής ωρίμανσης 40 ημερών, μπριζόλες από βοδινό με 70 ημέρες ξηρής ωρίμανσης, tomahawk dry aged, picanha, αλλά και ό,τι άλλο υπάρχει σε διαθεσιμότητα (οι ποσότητες δεν είναι μεγάλες και γίνονται ανάρπαστες), δεν έχετε παρά να κάνετε την παραγγελία σας και να παραλάβετε από το κατάστημα.
Φυσικά, δεν λείπουν και οι κλασικές κρεατοεπιλογές, και αυτές κομμένες, ψημένες στα δικά μας γούστα, και με εκλεκτή ποιότητα κρέατος.
Επειδή δεν είναι για χόρταση, το Eβίβα μας ενημερώνει ότι θα είναι ανοιχτό για take away παραγγελίες κάθε Παρασκευή (17:00-21:00), Σάββατο (13:30-21:00) και Κυριακή (13:30-21:00).
Με ηχητικό ντοκουμέντο από ραδιοφωνική συνέντευξη του πρώην Δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου, το 2022, απάντησε σήμερα…
Νέα τροπή λαμβάνει το θέμα της δημοτικής συγκοινωνίας Κορίνθου, έπειτα από τις πρόσφατες δηλώσεις του…
Tη δική του θέση εξέφρασε ο επικεφαλής της "Πολιτικής Διεξόδου", Αλέξανδρος Γκουριώτης, με αφορμή τις…
Οι απορίες του Περιφερειακού Συμβούλου Γιάννη Σιάτου αγγίζουν καίρια ζητήματα διαφάνειας και ηθικής στην τοπική…
Σημαντική επιτυχία για τον Δήμο Κορινθίων αποτελεί η ένταξη πέντε δημοτικών σχολείων στο πρόγραμμα ενεργειακής…
Νέα εξέλιξη προκύπτει στο θέμα της δημοτικής συγκοινωνίας Κορίνθου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιώργου…